кои сме ние

Еко Монд е туристическа компания за приключения и спорт в България и по света.Нашият малък, но опитен екип включва едни от най-добрите български планински водачи и специалисти по етнография, култура и история. Компанията е създадена през 2003 г. от млади ентусиасти, превърнали хобито си в бизнес.

Милена Игнатова - основател и съсобственик

E-mail: milena@ecomonde.com 

Телефон: +359888633136

Милена обича да прекарва колкото се може повече време навън. Страстта й е да пътува, да открива нови места, да среща нови хора и да опитва нови приключения.

Милена също е съосновател на малка екологична неправителствена организация, която работи за ангажиране на предприемачи за анализ и управление на различни аспекти на околната среда. Вдъхновена от природните принципи и екосистеми, организацията подкрепя туристическите фирми в прилагането на практики за управление на околната среда в ежедневието им.

Иво Стоилков - основател и съсобственик

E-mail: info@intecotravel.com

Телефон: +359887571327

Иво Стоилков е водил пешеходни и преходи със снегоходки, ски турове и ледено катерене в последните 20 години.

През лятото основната му дейност е пешеходен туризъм на Балканите. През зимата той е придружавал клиенти в България, Албания, Македония, Румъния, Турция и Грузия предимно за ски туринг. Големите надморски височини са голямата му страст, като е бил с групи в много страни, включително Индия, Непал, Аржентина, Чили, Мароко, Египет, Йордания. Изкачил е върхове като Монблан, Тубкал, Мера и Аконкагуа.